Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın tarafı teselsül yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi altına kızılınması kolaylaşır ve henüz bir tomar mazarrat vermesi önlenir.

Yangın bapları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona mütenasip olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere uygun, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sevap uygulanarak montajlanmalıdır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla bir katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yangın kapısı kâr sağlanır.

Sertifikasız yangın kapıları da akla yatkın maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page